čtvrtek 18. srpna 2016

Pořádná nálož masa v Saloonu Roudná v Plzni + mé cestovní plány srpen/září

Máme gurmánské přátelé, se kterými jezdíme na jachtu a podnikáme různé akce.
Milují indickou restauraci, polévky Pho, ale tentokrát jsme dostali chuť na pořádný flák masa.

V Plzni jsou dobré dvě restaurace, specializující se na steaky z vlastních chovů plemene Angus - Saloon Roudná a Angus steak house, o kterém jsem psala v minulém článku.

Nicméně pokud máte hlad, nebo sedíte v kanclu a nudíte se, nedoporučuji celý článek otevírat :)




Vypadá to, že jste si to na vlastní nebezpečí rozklikli, takže pojďme se namlsat.



Hovězí teak s farmářskými hranolkami, 300 g. Pivo Plzeň 12 nesměla chybět.



     Na závěr obvykle nechyběla ani oblíbená pana cotta, na které má můj muž závislost.




Omlouvám se, že dnes je to jenom takový malý a neurčitý článek, nicméně dnes odlétám na týden do Oděssy, tak jsem chtěla alespoň nějaký minipříspěvek, než odletím.

Ale seznámím Vás s tím, co můžete čekat na blogu za srpen:

  • jeli jsme řeku Berounku, nicméně jsme dojeli do Liblína a stala se nám docela katastrofa, kterou popíšu v článku. Museli jsme výlet přerušit a lodě v sobotu vrátit. Čekají vás recenze dvou kempů, jedné restaurace a tipy co a jak na Berounce, pokud jí někdy budete chtít jet.
  • jeli jsme dva dny Vltavu, klasiku. Nicméně dám vám trochu zábavný článek o tom, jak to teď chodí a co můžete čekat od Vltavy.
  • Koncem srpna jedeme do Rakouska na kola a feraty, bude opět sportovně - poznávací článek 
  • Dnes letím do mého rodného města Oděssy, čekejte fotky, které už snad konečně můžou stát za to a nějaké zajímavé tipy z mého města.
  • Mácháč- bude určitě fotodokumentace, zdrbnutí fesťáku, kempů a idiotek se záhonem na kebuli. Myslím, že to bude lehce oddychový článek, těšte se.
  • v září bude opět jedna jachta v Chorvatsku a chtěla bych zkusit víkend v hotelu Orlík, který mne láká.
Takže toto jsou moje plány na srpen, opět budu v dobrém cestovatelském zápřahu. Těšte se a děkuji za přízeň.

Žádné komentáře:

Okomentovat