středa 10. srpna 2016

Czechiatip - klady a zápory hotelu U JEZERA (Orlík)

Chtěla bych vám zase představit jeden hotel, opět u Orlíku, protože je to naše oblíbená destinace.



Hotel u Jezera jsme objevili náhodou, když měli na slevovém portálu akci. Řekla jsem si, že ho zkusím.





Na to, že jsme nečekali žádnou slávu, jsme nakonec zjistili, že se nám tam i líbí. Hotel je sice stejně jako 90% ubytovacích kapacit předělaný ze starého socialistického hotelu, ale v jeho případě nám to ani nijak nevadilo.

Ano, pokoje jsou opravdu hodně skromné i s podobně uspořádnou sprchou a nábytkem, jako jsem zmiňovala v článku o Hnačově a Orlík-Loužek kempu, ale tuhle zkušenost nám přebily další možnosti, které hotel nabízí. Taky jsem se prostě lehce štítila, ale co se dá dělat, vyvážilo mi to vše, co hotel měl.

V hotelu je totiž i velká restaurace s terasou, kde se kdykoliv do 23:00 můžete najíst a CHUTNĚ! Ano, chutnalo nám. Snídaně byly bohaté, formou švédských stolů. Stejně tak jako nápoje. Ochotný čišník mi namíchal cuba libre a já jsem si mohla s drinkem válet šunky u bazénu. Výběr alkoholu i jídel je bohatý! Číšníci ochotní a obětaví.

Takže se dostáváme k další věcí - je tam bazén. A velký! To je ta věc, která mne v hotelech neskutečně chybí. Hotel u Jezera disponuje velkým bazénem s lehátky. Dokonce nám dovolili lebedit si na exkluzivním lehátku pro své VIP hosty, což jsem velmi ocenila. Jejich přístup k zákazníkovi je prostě super.



Co nás nadchlo dále, byla možnost si půjčit pálky a zahrát si tenis, mají pěkný kurt, který je schovaný pod borovicemi, takže v létě na něm není taková výheň. A také půjčují lodičky, což je další plus, protože se můžete sebrat a dopádlovat si třeba na Radavu pro pivo.

Musím také zmínit wellness a saunu, kterou hotel disponuje. My tam jezdíme v létě, takže si jí moc neužijeme, ale plánujeme i zimní víkend, protože v hotelu jsou apartmány s krbem. A tu atmosféru si chceme jednou dopřát.



Nicméně pokud jste taky lodní lidé, máte čluny, jachtičky nebo bárky, hotel má výbornou polohu, protože je tam zátoka, kde sjedete svým terénním či klasickým autem rovnou k vodě a člun či jachtu si vyložíte. A zase pohodlně naložíte. Proto tento hotel má jako hlavní hosty milovníky vodních sportů.



Abych to shrnula, popíšu klady a zápory.

Klady

  • skvělý čišník, ochotný personál
  • dobré snídaně, dostačující
  • bazén
  • tenisové kurty, půjčovna lodiček
  • dobře a bohatě vaří, velký výběr jídla i pití
  • dobrá lokace zejména pro jachtaře a člunaře
  • skvělé parkování
  • wellness a sauna - možnost vyžití i v zimě
Zápory
  • velmi zmatená a nespolehlivá recepční, která je jen jedna a je to nejspíš milenka majitele, proto jsme si několikrát všimli, že moc nefunguje co se týče telefonické komunikace. Ale když je na hotelu, je ochotná a milá.
  • bazén je občas špinavý a nedá se v něm koupat, protože je tam strašně hmyzu a bordelu. nicméně mně to nevadí, moc v bazénu neplavu, ale spíš lenoším u bazénu s knihou a sem tam se opláchnu.
  • pokoje. to je hlavní minus. komunistický styl.
  • wifi je pouze na recepci, nedosahuje do všech pokojů. Ale myslím, že už to mají jinak.
cena za noc se mi zdá co se týče komunistického stylu dost vysoká: od 1690 za jednolůžkový / dvoulůžkový pokoj. 


pozn. veškeré obrázky jsem použila z oficálního webu http://www.hotelujezera.cz/




Žádné komentáře:

Okomentovat