pondělí 29. srpna 2016

Czechiatip: Lipno a kemp Jestřábí -jachting, kitování a opět trochu smutný příběh české povahy:-/

Tohle bude opět spíš názorový článek, kde si musím postěžovat na to, co se mi stalo v kempu Jestřábí na Lipně. Myslím, že se každý poučí z mojí blbosti a nebude jak já, že zaplatí a bude držet ústa.





Stalo se to minulý rok. Můj muž je jachtař a jeho jachtařští kamarádi jezdí do kempu Jestřábí trénovat. Poprvé jsme se okolo tohoto kempu ochomýtla cestou z nějaké akce. Vypadalo to tam naprosto skvěle, tak jsem se domluvila s kámoši, že tam pojedeme za 14 dní kempovat na víkend a naši jachtařští kámoši tam budou trénovat.




Vždycky jsem se chtěla naučit kitovat na vodě a k mému překvapení jsem narazila na akci na slevomatu, která slibuje celý den lekce kitingu za 1000 Kč právě v tomto kempu. Totálně mne to dostalo, chtěla jsem si zamluvit dva dny, tak jsem napsala majiteli akce, zda když si koupím vouchery,  je mohu uplatnit v konkrétní termín, kdy tam budu. Protože majitele znají kluci, kteří tam k němu pravidelně jezdí, doufala jsem, že mi vyhoví.

Odpověděl mi že ano, ale ať si nekupuji vouchery, že mi dá lektora, že budu mít individuální lekce. Řekla jsem si paráda!!! Super, to je skvělé jednání! Těšila jsem se jako blázen.

V den příjezdu jsem se hlásila na recepci a co mi lehce překvapilo, tak jsme tam stáli s další skupinkou lidí, kteří měli akci nakoupenou přes slevomat. Majitel mne pozdravil a řekl, ať s nimi počkám společně na lektora. Tak jsem tedy čekala, všichni jsme se sešli a šlo se na teorii. 

No, asi teorii řeknou všem společně a pak ti ze slevomatu budou rozřazeni k jinému lektorovi a já budu mít privátní lekci takovou, jakou mi slíbil, pomyslela jsem si. O to více mi teda překvapilo, že mi opět zařadil do celé skupiny, všichni jsme si šli pro věci a všichni šli na svah.

Probíhalo to tak, že jsme byli po dvojicích a na dvojici měli jeden kite. Já byla vždy ve dvojici s někým ze slevomatu, takže jsem nechápala, co teda to má být za individuální lekci. Byla jsem zklamaná, díky tomu mi ten kite vůbec nešel, protože jsem se cítila podvedená.

Druhý den se šlo znova na svah, ve stejné sestavě. Opět stejná pohádka....ve dvojicích, jeden drží padák druhému a druhý ho pouští. Takže individuální lekce opět žádná. Zase mi to nešlo, protože prostě jsem musela pořád myslet na to, proč mně ten majitel takhle podvedl.

Po zkončení lekce jsem šla platit. čekala jsem, že teda vysolím 2000 kč, tedy 2x 1000 Kč za den lekce, co měl v akci na slevomatu. ALE ON MI NEŘEKL 2000, ALE 4000 KČ, PROTOŽE JSEM PRÝ MĚLA PRIVÁTNÍ LEKCE (PRIVÁTNÍ U NICH ZNAMENÁ TAKOVÉ, ŽE JSEM MĚLA VŽDY S NĚKÝM KITE A TO, ŽE LIDÍ ZE SLEVOMATU BYLO MÁLO A TUDÍŽ MĚL KAŽDÝ TAKÉ KITE, SE VŮBEC NEZOHLEDNILO)!!!!

Na to jsem mu nemohla nic říci, byl to prostě odporný podvod, domluvili se jak mne ojebat, instruktor shrábnul mých 4000 kč za dva dny lekcí mne i lidí ze slevomatu a majiteli zůstali všechny prachy slevomatových lidí. Kdyby řekl dvojku, řeknu si ok, sice je vůl že mi nasliboval nějaké privátní lekce, ale platim jako slevomaťáci.

Na takovou odpornou sviňárnu jsem se prostě nemohla už ani ozvat. Nešlo to. Neozval se ani nikdo z mých známých, které jsem poprosila o pomoc a řekla jsem jim, co se stalo.

Za mne teda Kemp Jestřábí nikdy více a takový hnusný poděl mi prostě dlouho nikdo neudělal. Majitel si asi myslel, že máme peněz jak želez, když se motáme okolo jachet, tak se rozhodl ze mne vyžídímat takovou cestou nějaký cash.

Bohužel jsem byla blbá a dala mu to, fakt jsem na to neměla slov. Ale dávejte si všichni pozor.

Žádné komentáře:

Okomentovat