středa 29. června 2016

Czechiatip - peklo zvané wellness a relax areál Hnačov

Kamarádka nám slavila o víkendu rozlučku se svobodou. Jelikož má ráda bigbít a skupinu Extraband, rozhodly jsme se zamluvit si pokoj ve wellness areálu Hnačov, který je kousek od kempu, kde měla skupina hrát. Jelikož svědek byla další má kamarádka, chtěla nám zamluvit zajímavé ubytování a proto jsme se shodly, že ten Hnačov bude asi nejmenší zlo.




První, co nás překvapilo bylo, že se s námi nikdo nechtěl bavit telefonicky a odkazoval nás na emialovou rezervaci. Což o to, nevadilo by nám to, ale kamarádka si s člověkem musela vyměnit asi 10 mailů, protože každou konverzaci zakončil otázkou. Kamarádka už z toho opravdu kvetla, protože vše chtěla vyřešit telefonicky za dvě minuty, ale bohužel si majitel asi rád dopisuje. Toto byl první varovný signál.

Další varovný signál byl pořad Ano šéfe, ve kterým byl tento areál prezentován. To, co tam bylo ukázáno, nás docela šokovalo. No nic, měla to být jedna noc, tak jsme si s holkama řekly, že to zvládneme. Přeci jen se tam jdeme jenom vyspat. Raději jsme si ani nic nedávaly, ale musíme pochválit moc ochotného číšníka, který tam byl opravdu jako pravá kabelka Prada ve vientamské tržnici.

Cena ubytování se snídaní byla na jednu 390 Kč, tím pádem za jeden pokoj jsme platily cca 1200Kč, což není zrovna levná záležitost. A co jsme dostaly? Posuďte samy:


V takových pokojích jsme bydlely.

Samotnou mne zaujala a varovala hned první věc, a to je necertifikované dětské hřiště s prvky starými sto let. Komunistické kolotoče a skluzavky, které majitelé museli dle norem ohradit a napsat na vlastní nebezpečí, protože takového záležitosti minulého režimu ani jedna zdaleka nesplní současné normy a pokud by nebylo hřiště oploceno, asi by se majitel z té pokuty solidně prohnul.



Když jsme přišly do pokoje, před ním stála takováto kárka, na které asi uklizečka nakládá ručníky a povlečení.


Vchod do samotné chodby vypadal takto:


a krásné pokoje včetně odporných závěsů, krepového nejlevnějšího povlečení a skvělého sociálního zařízení:







Nemusím Vám ani říkat, že se ani jedna z nás v tomto koutě raději nesprchovala.Také jsme byly "příjemně" přivítány takovými ručníky



toaletní papír, který byl vyroben snad ještě před revolucí. Udělala jsem si srandu a vyrobila jsem si z něj "luxusní kabelku".


Na to, že se tato nechutná komunistická ubytovna, která zamrzla v době socialistického funkcionalismu, kdy se jezdilo rekreovat do přírody nebo sociální tábory, které nás bavily, když nám bylo 10 let. Nechápu, jak majitel tohle nazývá wellness a relax areálem, když člověk dostane vztek hned jak tam přijede. 

Tohle byl opravdu největší fail po článku o novohradských horách a pekelném ubytování zde:






Žádné komentáře:

Okomentovat