středa 9. listopadu 2016

Shopping - new in (Nákupy a vychytávky za říjen a ještě září)


Dlouho jsem zase nedavala nejake nove nakupy. Jelikoz lezim doma a vetsinou se nudim,asi se u kazde polozky budu snazit rozepsat. Moje nakupy jsem systematicky seradila od obleceni, bot, doplnku a kosmetiky a uzitkovych veci.






Zacnu obchodem Gate. Sla jsem koupit olejicky do aroma difuzeru a tenhle obchod neustale mijim protoze mi pripada cenove a kvalitativne jako new yorker, terranova atd, ktere moc nemusim. Nicmene jsem z nudy zasla a odnesla si rovnou tri veci, z nichz je jedna tenhle moc prijemny svetr bez rukavu, ktery jsem si koupila specialne k noseni na sadru - bohuzel se do zadnych rukavu nevejdu.

Tato pelerina je ze 70% vlny. Stala mne okolo 2t a je z maleho butiku. Opet jsem hledala neco k ruce, protoze do vetsiny kabatu se nevejdu. Zaujal mne zajimavy francouzsky limec a vrstveni.


Nakupy z H&M -tisicere namornicke tricko a kabat s kohouti stopou.

                                   



Jedny semisove botky z H&M, ktere maji zabijacky podpatek, ale poridila jsem je hlavne na foceni, protoze podpatky mi na fotce krasne zestihluji a prodluzuji nohy. Staly 599 kc.


Boty jsem objevila za 450 kc v Lidlu, kdyz jsem se byla podivat na difuzer. Vzala jsem si je s tim ucelem, ze si je budu brat ven, kdyz bude prset abych si nenicila sve drahe, kozene kozacky v odpornem pocasi. Loni jsem si diky soli na chodnikach znicila kozene kozacky za 6t a tuto zkusenost uz nechci opakovat. Nicmene to dopadlo tak, ze je nosim temer nonstop a jsou neuveritelne pohodlne a nesmrdi, coz je u levnych bot nejvetsi problem. Jsem opravdu spokojena! Zacinam milovat Lidl!


Kozene botky jsou z Bati. Zatim jsem je mela jen jednou, protoze mi natiraji paty a delaji puchyre. Musim je rozchodit. Byly ve sleve za 800 kc.



Tyhle botky se zlatym podpatkem z Manga miluji. Jemna kuze, zajimave reseny podpatek a zlatocerna kombinace (moje oblibena) udelaly z techto botek moje favority! Staly 2500 kc.


Princeznovsky lak Dior jsem si objednala z krasa.cz v Akci za 500 kc. Už bych to neudělala, drží stejně, jako laky naříklad Miss sporty.


Dalsi doplnky z Gate. Tuhle milou penezenku na drobne mam na jachtu nebo do Alp. Tam nepotrebuji velkou penezenku a vejde se mi do ni obcanka, karticka pojistence, mezinarodni pojistenecka karta EU, kreditky a drobasky, nezabere pritom misto, na rozdil od pevne sebemensi penezenky. 118 kc



Moje aromaterapie; olejicky do difuzeru z Lidlu (jsou z kauflandu) a moje jasminova vune, kterou naprosto zboznuji a vonim se ji, kdyz potrebuji povzbudit a "dusevne zahrat".  Na tohle mam jeste od kamaradky lahvicku s extraktem z medunky, kterou si davam na spanky, kdyz mam migrenu nebo jsem unavena.



Tous nausnicky byly darek k narozeninam. 



Crest Vivid pasky na beleni zubu. Nic mi nikdy nefungovalo tolik, jako prave Crest. Po jedne kure mam bile zuby cca rok a pul. Piji hodne kavu, takze pro mne je beleni takrka povinnost. Cena jedne kury je cca 1500 kc v CR. Pokud mate nekoho v USA, tam baleni stoji polovinu!! (Smutne,ze). Pozor, pasky neobjednavejte u pochybnych eshopu nebo treba u soukromych prodejcu, pry je uz smele padelani cinani na aliexpress.


moje aktuální kosmetika, kterou denně používám


Bryle jsou z Rakouska z jedne optiky. Respektive obroucky. Byly se slevou a vysly mne na cc 80 euro. Stylovka, ale nehodi se ke vsemu.


čelenka na electroswing za 99 kč z Ali


Aroma difuzer z Lidlu za 399 kc je to nejlepsi, co jsem si tenhle tyden koupila. Uklidnuje mne, sopti paru a vydava 3 hodiny vuni olejicku, ktery do nej naleji a meni barvicky. Strasne mne to uklidnuji se na nej divat, jak chrli paru.


Knihy- Evzen Bocek je borec, u jehoz knih se budete smichy za bricho popadat. Doslova. Inteligentni humor v knihach o rodine Kostkovych z Kostky je opravdu skvelym spolecnikem na hnusne zimni vecery, kdy je tma uz v 17:00. Stejne jako napinavy thriller Divka ve vlaku, kterou muzete videt nyni i v kinech a detektivni roman z norskeho drogoveho prostredi zamrazi a pouci.

Dlouho slibovaný bestseller na téma "v noci luxusní prostitutka, ve dne šedá šikanovaná myš". Jsem na ten kontrast moc zvědavá!

O téhle věcičce ještě uslyšíte :)

Novy vysavac z Miele byl cenove drazsi zalezitost, ale nikdy jsem nemela lepsi. Ma nekolik nastavcu a vysava neskutecne, dokonce i zidli, na kterou sedava kocka a doted jsem myslela, ze z ni ty chlupy uz nikdy nesundam. Ale s novym pomocnikem v moderni hnede barvicce byly pryc okamzite. Cena cca 9t vcetne filtru.


poličku jsem objevila v Ikee, dlouho jsem sháněla úzký a nízký úložný systém. V tomhle je ikea nejlepší. Police 299 Kč, košíky 2 ks 249 Kč.

















Žádné komentáře:

Okomentovat