úterý 29. listopadu 2016

Czechiatip: resort Poppy v Karlových Varech - wellness tip

Dneska mám pro vás k představení opravdu pěkný resort na odpočinek poblíž Karlových Varů. Zkusím zrecenzovat celý pobyt, i když bych si ho pochopitelně bez zlomené ruky užila více :)

Opět to bude bez hacku a carek, ale slibuji, ze ostatní články uz budou plnohodnotne.




Kdyz jsme s holkama jiz v lete na jachte domlouvaly na spolecny wellness vikend, jeste jsme vubec netusily, jak skvele si ty tri dny spolecne uzijeme. Kamarádka zvolila hotel, ve kterém se zná s ředitelem a byly jsme srdečně všechny pozvané na relaxační víkend plný procedur a dobrého jídla a pití.

Wellness a relax hotel Poppy se nachazi v Brezove - vesnicce u Karlovych Varu. Jeho poloha vubec neni na skodu, protoze do Varu se da dojit skvelou prochazkou tam a zpet, coz jsme take druhy den udelaly.

Kdyz jsme dorazily a ubytovaly se, prekvapil mne krasny design. Necekala jsem, ze se z komunisticke zotavovny da udelat tak stylovy hotel - poppy totiz francouzsky znamena mak a tato kvetina je hlavni dominantou celeho hoteloveho designu.
Na pokoji jsme mely na uvitanou pripravenou lahev vlastniho hoteloveho vina, misu ovoce a zapnuty cistic vzduchu. Pripraveny byly zupany, pantofle a v koupelne nechybely ani aksesoary jako je siticko, pilnicek na nehty a hrebinek. Velmi mne tato uroven potesila.

Po ubytovani jsme si ihned do foyer dat welcome drink a zjistit vsechny dalsi podrobnosti pobytu, vcetne nacasovanych balneo procedur. A dostaly jsme hlad.

Stylove upravena jidelna s kuchyni je ladena do trochu luxusnejsiho stylu. Vecere jsou zde podavany o nekolika chodech a menu obsahuje pochoutky jako je foie gras nebo veprova panenka, ratatouille nebo moje oblíbená pana cotta.


 poppy je francouzsky mák - je hlavním znakem hotelu

prosklený vchod do jídelny


balneo "oddělení" :)

Ocenuji luxusni prostedi, nicmene na mme je toho vseho uz moc. O večeři doprovází jídlo živá hra na klavír, nazehleni cisnici, strojene stoly, vsechno high class. Bohuzel tyhle veci nedokazu ocenit, jsem na to moc mlada a rada se po vecerech bavim po svem. Luxus do toho meho stylu veceru moc nezapada...

Nicmene jsme se lehce nechaly prostredim zviklat a zacaly jsne se rozjizdet. S kamaradkami totiz nejsme troskarky a pekne jsme se po vecerech rozsouply, az kreditky zaplakaly a cisnici nestacily chladit nove lahve sampanskeho. :)

naše večeře, aneb instagramová koláž pro sdílecí úchylačky :)

dezert - čokoládová pěna s pusinkou a švestkami

Jak jsem jiz psala, druhy den jsme obuly pohorky a vyrazily na prochazku. Dosly jsme ostrejsi chuzi na zacatek Karlovych Varu a stezkami za hotelem Pupp splhaly na samy vrcholek vyhlidky na celou kolonadu a pres Jeleni skok jsme postupne sestoupaly zpet ke kolonade. Cestou jsme si kazda nasbirala 3 kastanky pro stesti a po navratu na hotel jsme uz byly prijemne naladeny a pripraveny na procedury.

Z procházky




byl to pro mne těžký měsíc, ale konečně jsem si odpočinula od práce

Druhy den nam zacaly wellness procedury.
V prizemi najdete stejne stylovou a strizlive upravenou balneo zonu, kde si muzete zamluvit jakoukoliv lazenskou proceduru a nechat se hyckat profesionalnim balneo tymem hotelu. Je zde i solna jeskyne,  e ktere je sice zima, ale mate k dispozici deky a muzete se na hodinku zabalit a zachumlat do lehatka. Obsluha vam vzdy prinese na zacatku pobytu v jeskyni teply caj na zahrati.

Jake jsme mely procedury? My jsme si zvolily parafinove zabaly rukou, masaz sije, skoricovy zabal dolnich koncetin, aquajet (masaz na vodni posteli), aroma a perlickovou koupel - vse bylo proste famozni.


Neni snad nic co bych vytkla. Seznamila jsem se i s milym reditelem hotelu panem Hajkem, se kterym se nam moc prijemne povidalo. Jsem moc moc rada, ze tento clanek nebude opet pekelny, ale naopak vychvalujici. Vsem bych welness hotel Poppy doporucila!







Žádné komentáře:

Okomentovat