úterý 8. listopadu 2016

Pozvani na svatbu - jak se chovat, co si obleci a co darovat (manual)

Jelikoz dokazu psat druhou,  zdravou rukou pouze na mobilu, omluvte mne za diakritiku a pripadne preklepy. Dnesni prispevek bude tak trochu outfitovy #tbt, protoze jsem si tridila fota v mobilu a tahle serie mi stala o to, abych se o ni s vami podelila. Svatba je krasne tema a kazdy se na ni rad hezky oblekne, hlavne my zeny. 

Jak se obleci na svatbu? Jsou urcite zasady. 
1- neni vhodne se oblekat do bile barvy, ani do cerne barvy
2-snazime se vypadat krasne, ale mejme na pameti, ze hlavnim akterem v tomto dni je nevesta-tak seji nesnazte zastinovat nejakym hodne odvaznym modelem, ohromnym vystrihem nebo kratkou delkou satu/sukne. Prokazete neveste uctu tim, ze na sebe nebudete schvalne strhavat veskerou muzskou pozornost provokativnim modelem, chovanim nebo make-upem.
3- dodrzujte pokyny na pozvance a pokud jste pozvanku nedostali, informujte se u nevesty ci zenicha. Spousta svateb ma pozadavky na dress code, vyhnete se trapasu.
4 - pokud nevite, co dat novomanzelum (kdyz nemaji seznam prani), urcite to vyreste vtipne nasranzovanou tisicovkou a novomanzelskym pranickem. Ja skladam stovky do ramu jako obraz nebo nacpavam tisicovku do prazdne plechovky od limitovane kolekce piva "nasi" plzenske 12.
5- nelibejte nevestu kdyz se s ni potkate, i kdyz jste napriklad jako ja zvykle se s kamaradka i pri setkani a louceni polibit. Nevestin make-up musi vydrzet cely den, polibite ji az po slozeni slibu, kdy se novomanzele otoci k publiku a naznaci tim, ze jsou jiz pripraveni na gratulace.
6 - novomanzele vetsinou pro hosty najimaji ridice s autem, aby rozvazel hosty domu. Nicmene s touto moznosti automaticky nepocitejte a radeji si pripravte dopredu penize na Zelvy (sluzba odvozu vaseho auta domu).


Uz mne vice nenapada, tak vam prinasim moje outfity. Rude saty jsou me oblibene z letni kolekce Orsay, nausnice a kabelka Aldo,  nahrdelnik Zara, lodicky Zara. Ruzove saticky jsou z H&M a psanicko Louis Vuitton.

´











a ještě jedna sérka ze svatby kamarádky :)



Dobré by bylo zmínit i rozlučku se svobodou. Našla jsem na pokoji v kempu toaletní papír s názvem Luxus a co mne nenapadlo - vyrobila jsem si z něj luxusní kabelku :D (během večer se ten "luxus" dost hodil :D )


Žádné komentáře:

Okomentovat