čtvrtek 1. prosince 2016

Nechutný gastronomický zážitek v Jilemnici v pizzerii Na staré poště

Psala jsem tu o dobrých podnicích, vychvaluji zde spousta restaurací a ubytovacích kapacit, ale občas narazím na něco, co mne opravdu nenechá chladnou a musím se o zážitek podělit. Ať už je to kladný zážitek, nebo záporný. Dnes budu psát bohužel o tom druhém, ale musím říci, že to je opravdu pouze pro silné povahy.


S kamarádkou jsem se vracela jednou z Vrchlabí a jelikož je alergička na lepek a laktózu, musely jsme pečlivě hledat restauraci, kde se mohla najíst. Většinou si vybírá pizzerie, kde mají rizoto nebo saláty.

Na googlu jsme objevily pizzerii v Jilemnici (pizzerie Na staré poště).





Když jsme přišli dovnitř, vypadalo to útulně. Líbilo se nám tam a dokonce nás zaujala možnost si dát vodu za 10 kč do půllitru s limetkou a citronem. Na stole ležel jídelní listek, tak jsme se do něj obě podívaly, vybraly a objednaly.

První, co nás velmi nemile překvapilo, že mně pizzu přinesla servírka zvlášť a kamarádce jídlo ještě nedonesly. To se mi nezdá moc profesionální, bylo mi trapně jíst, když kamarádka byla hladová a nemohla jsem se s ní ani rozdělit, protože stejně mojí pizzu nemůže.

Kamarádčino rizoto putovalo před tím půlkou hospody, protože servírka nevěděla, kam ho má donést. Obešla všechny stoly nahoře, poté se radila s nějakým čišníkem a společně zkoumali, komu to vlastně patří. Všechno jsme to opravdu s úžasem sledovaly, ale těšila jsem se, až se i kamarádka konečně nají.

Poté, co zabořila vidličku do rizota, všimla jsem si jejího šokovaného výrazu. Já měla výraz naprosto stejný, protože kamarádka na kuřecím mase vytáhla obrovský, zamotaný blonďatý vlasy!



Okamžitě jsme se otočily na číšníka a jaké překvapení pro nás bylo, když jsem se místo omluvy setkaly s arogantním chováním.

Milý chlapec nám totiž řekl, zda ten vlas náhodou není náš!!!!!!!!!!! A dodal, že uvidí, co se s tím dá dělat a zeptá se v kuchyni, zda se to dá nějak vůbec vyřešit!!!!!!!!!!!

No musím vám říci, že cítím, jak rudnu, i když píšu tenhle text s odstupem času. Číšník bude obviňovat brunety, že si hodily asi schválně namotaný zapečený blonďatý vlas do rizota a ještě jim bude dávat arogantně najevo, že KUCHYNĚ rozhodne, co s tím bude dělat.

Nakonec přišel, řekl že kuchyně uznala, že nám to jídlo vyškrtne z účtu a zda si objednáme něco jiného. Okamžitě jsme zaplatily, nechala jsem si vrátit peníze do koruny a vypadly pryč.

Tohle jsem opravdu nechápala, že ta restaurace i přes další podobné negativní recenze ještě funguje.

Lidi, čtěte recenze u podniků, které neznáte, my jsme nečetly a dopadly jsme tak, jak jsme dopadly.

http://www.pizza-jilemnice.cz/

recenze: https://www.google.cz/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=pizzerie%20na%20star%C3%A9%20po%C5%A1t%C4%9B%20jilemnice&lrd=0x470ebf04ba4780e3:0x75b87b5042cde2bd,1,

Žádné komentáře:

Okomentovat