pondělí 25. července 2016

Czechiatip - kemp a ubytování na Orlíku jedině v Trhovkách!

Jak už jsem říkala v minulém hejtu, na Orlík jezdíme moc rádi. Již jsme vystřídali několik ubytování.

Nyní jsme byli dva dny ve Sport hotelu Trhovky, který nás zaujal velice. Zaujal nás milými mezonetovým pokojem s dvěma balkony, dvěma postelemi a příjemným vybavením i koupelnou.











V celém areálu dělají moc dobré snídaně, kde si opravdu můžete vybrat dle preferencí, chutnal nám i oběd a na své jsme si přišli i když jsme si šli dát drink, kde nás potěšila příjemná akce v podobě žabek za dva koktejly.






Hlasitá hudba v nedalekém středisku "Las Vegas" nebyla vtíravá, dalo se při ní spát a když jsme se chtěli pobavit, měli jsme na výběr.

Proč je sport hotel fajn?

  • Nabízí několik typů ubytování - od místa pro stan, chatky až po apartmány. Vybere si každý.
  • Má i svůj vlastní bazén.
  • Skvělá kuchyně a moderní vybavení
  • Personál moc příjemný
  • Žádná špína!

Takže nás dva dny moc potěšili a určitě se vrátíme. Jsem ráda, že jsme na pár dní mohla zapomenout na peklo v Orlík-Loužek, který se mimo jiné nachází asi 1 km od Trhovek.

Trhovky jsou také předělané ze staré komunistické ROH ubytovny. Nicméně tady je ale vidět, že se to prostě dá zvládnout. Nebyli líní, požádali si o dotace, vyřídili si je a jak jsou teď spokojení. Tak to má být, myslím si, že by se od nich měli jejich "východní" sousedé Orlík Loužek a nepříjemný majitel pan Hák co učit.







Cena mezonetu (4 místa) - 1200 Kč/Noc bez snídaně


Žádné komentáře:

Okomentovat