pátek 12. ledna 2018

VÝZVA: co máme a nemáme rády na mužích

Jelikož moc ráda diskutuji na fórech, narazila jsem na zajímavou diskuzi. Donutilo mne to přemýšlet nad tím, co vlastně mám a nemám ráda na mužích. Jelikož už jsem svého muže našla a vyhovujeme si, máme se rádi a budeme se brát, tohle je spíš seznam pro inspiraci :)

Související obrázek








Nemám ráda:
Přehnaný šovinismus celkově  - na ženy, na muslimy, černochy, jiné národy než čechy atd…
Absolutně nevydýchám děvkaře a typy, kteří lajkují na soc sítích polonahé holky, mají tisíce kamarádek atd
Vadí mi manuální neschopnost – naprosto mi odradí chlap, co nedokáže přitlouci poličku, vadí mu dělat rukama doma a je líný
Lenost celkově – typ alá po práci domů koukat na Viktorku a být nakempený u TV nebo s kámošema v hospodě. Nebo není schopný mít nějaký aktivnější životní styl.
Přehnaná pasivita, když chlap sám od sebe nic nevymyslí a čeká, že budu jeho průvodce životem (takový ten typ, co ho musíte vodit za ručičku)
Držgrešle, zlatokopáci a přehnaní šetřílci. Ale zase aby neutrácel tak, že by byl zadlužený po uši za pitomosti
Neschopnost přijmout své chyby, neustálé výmluvy, svádění viny na ostatní. Alibismus
Když je chlap přehnaně sprostý a pořád používá vole atd..
IQ tykve. Nevadí mi chlap s učňákem. Naopak. Ale musí se zajímat o věci a musí mít zájmy. Ne jen sedět v hospodě, nadávat na Kalouska a na Spartu. Víte co tím myslim.. nemusí mi citovat Dostojevského, ale musí mi něčím obohacovat.
Nesportovní typy. Ráda sportuji (kolo, lyže, prkno, feraty, brusle, tenis atd) a mít vedle sebe někoho, kdo je antitalent, asi bych to nedala.


Vzhled:
Vadí mi chlapi menší jak 180cm.
Nemám moc ráda hodně světlé typy, albínismus alá severští masoví vrazi
Vadí mi, pokud je tlustý a má vanu.  Nemám ani ráda uplně vyhublé týpky s mini ručičkami, co nic neuzvednou. Lehká nadváha mi nevadí.
Nechutné vlasy – se vším se toho dá dost dělat. Kouty, CD na hlavě a další pleše chlap může holit, šedé vlasy udržovat. Ale nesnáším, když někdo má nějaké nedostatky a nechá to vynikat nevhodným účesem.
Hygienické návyky – nikdy jsem se s tím nesetkala, ale asi tuším, že existují chlapi co se dole neudržují, stříhají si nehty a nechají ty zbytky poházený po bytě, smrdí jim z úst (aniž by za to mohla nějaká nemoc, to už je jiná věc), nepoužívají deodoranty a nekoupou se denně a nemění si spodní prádlo, chodí v spinavých hadrech atd.
Vadí mi však na druhou stranu přehnaní šamponi ala pornoherec Weiss atd. Kravaťáci z OVB atd. Pro mne je finančák naprosto asexuální povolání.


Žádné komentáře:

Okomentovat